מסעדת מונטיפיורי במשכנות שאננים - בואו להכיר את הסיפור המדהים שמאחור

מי היה מונטיפיורי:

השר משה מונטיפיורי היה נדבן ושדלן יהודי מאנגליה, שהקדיש את חייו לסיוע ליהודים בארצות שונות. בחייו הארוכים, 100 שנים, זכה להוקרה ולעיטורי כבוד רבים, בהם תואר אבירות על פעולותיו למען יהודים נרדפים ברחבי העולם.

איך קמה השכונה:

משכנות שאננים הוקמה בשנת בשנת 1860. הקמתה, ביוזמתו ובתמיכתו של משה מונטיפיורי סימלה את תחילת תקופת היציאה מן החומות בירושלים. בתי משכנות שאננים כיום, לאחר שיפוץ ושימור, משמשים כמרכזי כנסים, מרכזי מוזיקה ובתי הארחה

עבר הווה עתיד:

אז את העבר והיסודות שלנו כבר סיפרנו לכם. ההווה שלנו הוא מסעדה במיקום מושלם עם נוף מדהים ואוכל משובח. והעתיד? העתיד שלנו הוא אתם. האורחים המקסימים שבאים לבקר וחוזרים פעם אחר פעם, מהארץ ומחו"ל, מגיעים בפעם הראשונה כדי לקיים כנסים וימי עיון, וחוזרים כדי לחגוג ימי הולדת, בר מצוות ובת מצוות. 

אירועי קיץ במרפסת הפתוחה

"אוויר הרים צלול כיין" הוא לא רק שורה משיר, אלא גם תיאור מדויק של האווירה אצלנו במרפסת הקיץ. החומות וטחנת הרוח של מונטיפיורי במרחק נגיעה, האוויר ירושלמי, קסום ונעים והאוכל קליל ומרענן
בהתאם לעונה.

בר/בת מצווה

הקרבה לכותל, האותנטיות הירושלמית המשתלבת עם הנוף הירושלמי יוצרת חוויה מושלמת לחגיגת בר ובת המצווה שלכם.תוכלו להינות מחגיגת בר/ובת מצווה הכוללת ארוחה מפנקת, ואווירה ייחודית
בלב משכנות שאננים.

על השכונה

הלוקיישן הייחודי שלנו יגרום לכם להנות מחווית האירוע עוד לפני שנכנסתם למקום, אם התמונות לא מדברות בעד עצמן, מספיק שתגיעו לימין משה ותתחילו להתאהב.

אופי המסעדה

אנו במסעדת מונטיפיורי עושים הכל כדי
לארח אתכם כיד המלך ולייצר לכם אווירה חמה ומיוחדת ע"י
שירות ונדיבות ההולמים את שמו של מונטיפיורי.

הסיפור של מונטיפיורי משכנות שאננים

מסעדת מונטיפיורי הוקמה בשנת 2000. המסעדה הוקמה על מנת שיהיה מקום בירושלים, בלב השכונה הראשונה בעיר, אליו יוכלו להגיע אנשים מכל קצוות הארץ ומחו"ל ויהנו מאוכל משובח וחומרי גלם מקומיים, ותוך כדי כך יוכלו להנות גם מנוף יחיד במינו. מסעדת מונטיפיורי היא השילוב המדויק של ישן וחדש, מודרני ועתיק, היסטוריה ועתיד. העיצוב משלב את האווירה וההיסטוריה של השכונה, יחד עם מודרניות עכשווית. האוכל במסעדה משלב מסורת איטלקית ושילובים חדשניים של טעמים וטכניקות בישול חדשניות.